Щиро і сердечно вітаємо вас зі світлим і радісним святом, яке об’єднує у собі і дитинство, і сьогодення, і мрії про майбутнє, – Різдвом Христовим!

  • 132

Дорогі жителі Куликівської територіальної громади!

Щиро і сердечно вітаємо вас зі світлим і радісним святом, яке об’єднує у собі і дитинство, і сьогодення, і мрії про майбутнє, – Різдвом Христовим! Одне з найсвітліших свят в році – це народження Христа. З ним ми пов’язуємо віру, надію і любов.

Дякуємо Господу, що допоміг нам дочекатись цих величних різдвяних свят, щиро дякуємо усім нашим захисникам за те, що вони далеко від своїх сімей роблять дуже важливу справу – захищають нашу рідну землю, щоб кожна українська сім’я могла зібратись у цей Святвечір у злагоді в своїх домівках.

Сідаючи за святковий стіл до Святої вечері, вознесімо наші молитви за кожного воїна, за перемогу над агресором, за мир на нашій рідній землі, за полеглих Героїв, які віддали своє життя за наше з вами вільне майбутнє.

Святкувати під час війни завжди важко. Та попри все ми будемо зберігати різдвяне сяйво у своїх серцях. Дякувати і молитися за тих, хто ціною свого життя робив і робить усе, щоб ми сиділи разом за сімейним столом…

Нехай наша молитва буде почута. Хай світло Різдвяної зірки зігріє кожного українського воїна, який щодня, щогодини та щохвилини боронить Україну та весь світ.

Христос Рождається!

Славімо Його!

Фото без опису