Шановні військовослужбовці, військовозобов’язані, працівники та ветерани Збройних Сил України!

  • 61

Шановні військовослужбовці, військовозобов’язані, працівники та ветерани Збройних Сил України! Щиросердно вітаємо вас з Днем Збройних Сил України!Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру всього світу.

Доземний уклін та людська шана українським військовим, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Тисячі солдатів і офіцерів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках, серед них і жителі нашої громади. Ми вклоняємось та дякуємо кожному з них.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів Куликівської територіальної громади.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших героїв і низько схиляємо голови перед їх родинами, які віддали свої життя в боях з російським агресором.

Бажаємо вам та вашим родинам миру і злагоди, мужності та незламної сили волі. Нехай завжди вас оберігає Божа Матір, поряд крокують віра у Перемогу, надія на побратима та любов до України!'

Фото без описуФото без опису