До уваги керівників підприємств, установ і організацій щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час!

  • 109

До уваги керівників підприємств, установ і організацій щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час!

Критерії переглянули та спростили, тому більша кількість підприємств, установ, організацій Львівщини зможе отримати статус «критично важливих» і відповідно отримати можливість забронювати частину своїх працівників.

На початку березня Львівська ОВА затвердила нові критерії визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими та мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад у Львівській області. Затвердили їх розпорядженням начальника Львівської ОВА №164/0/5-24ВА від 4.03.2024.

Суб’єкт звернення – підприємство, яке відповідає трьом зі семи блоків, згідно постанови КМУ №76 від 27 січня 2023 року, може звертатися до Львівської ОВА щодо бронювання до 50% своїх військовозобов’язаних працівників.

Змінились критерії 4 блоку «Підприємство має важливе значення для галузі національної економіки чи задоволення потреб територіальної громади» які визначає безпосередньо Львівська ОВА. Критерії переглянули та спростили, тому більша кількість підприємств, установ, організацій Львівської області зможе отримати статус «критично важливих» і відповідно отримати можливість забронювати частину своїх працівників.

Більше інформації за посиланням: https://loda.gov.ua/news/95106

Фото без опису