Сьогодні відбувала нарада-тренінг за участю Служби у справах дітей, працівників КЗ «Центр надання соціальних послуг» та старост старостинських округів Куликівської селищної ради щодо впровадження послуги патронату над дитиною.

  • 53

Турбота змінює.

Сьогодні відбувала нарада-тренінг за участю Служби у справах дітей, працівників КЗ «Центр надання соціальних послуг» та старост старостинських округів Куликівської селищної ради щодо впровадження послуги патронату над дитиною. Щороку тисячі дітей, батьки яких потрапили у складні життєві обставини, потребують тимчасового влаштування.

Патронат — це соціальна послуга, завдяки якій дітей влаштовують не до закладів, а в сім’ї. Поки дитина перебуває у безпечному середовищі під наглядом професійних вихователів, з біологічними батьками працюють соціальні служби. Так дитина залишається у своїй громаді, може ходити до своєї школи чи садка, зберігає контакти з родичами.

Хто зацікавився і хоче стати патронатним вихователем більш детальну інформацію ви зможете дізнатися, звернувшись в Служба у справах дітей Куликівської селищної ради, селище Куликів, вул. Львівська.

Сімейний патронат корисна інформація 

Сімейні форми виховання корисна інформація (завантажити)

Фото без описуФото без опису