Культура на часі!

  • 64

Культура на часі!

У приміщені Народного дому смт. Куликів сьогодні відбувся відкритий семінар працівників культури на тему «Історико-культурний потенціал Куликівщини».

В семінарі взяли участь завідувачі народних домів та бібліотекарі бібліотечних філій Куликівської територіальної громади. Також було запрошено багато гостей, зокрема Ірина Гаврилюк директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівська обласна державна адміністрація та Андрій Дума депутат Львівська обласна рада.

У рамках семінару відбулася презентація кожного населеного пункту громади із розповідями про цікаві історичні факти. Учасники заходу презентували національну українську кухню, традиції та етнічні речі, що передаються з покоління в покоління.

Отож, кожен з присутніх відзначив, що проведення подібних заходів значно активує творчу та культурно-мистецьку діяльність у громаді. А фахівці сільських закладів культури мають можливість не тільки побачити та почути корисну інформацію, а й беруть активну участь у практичній роботі, також діляться власним досвідом.

Українська культура має потужне минуле, яке потрібно на сьогоднішній день розвивати та ділитися ним з підростаючим поколінням.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису