Результати громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади до 2027 року

  • 182

Результати

громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади до 2027 року та Плану заходів на період 2024-2027  роки з реалізації Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади до 2027 року

1. Відомості про громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади на період до 2027 року, Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади на період до 2027 року.

Проєкт Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів на період 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади на період до 2027 року було розміщено на офіційному сайті Куликівської селищної ради https://kulykiv-gromada.gov.ua/strategiya-rozvitku-12-47-46-13-03-2023/ та внесено до Єдиного реєстру  стратегічної екологічної оцінки 19.09.2023 р. Повідомлення про оприлюднення проєкту Стратегії та Плану заходів, а також звіту про стратегічну екологічну оцінку було розміщено на офіційному веб-сайті Куликівської селищної ради, на дошках оголошень у старостинських округах та внесено до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки. Процедура громадського обговорення тривала з 19.09.2023 р. до 20.10.2023 р.

Громадськість в межах строку громадського обговорення мала право подати у письмовій формі (у тому числі, в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту Стратегії та Плану заходів до відділу економіки, торгівлі, інвестицій та ЖКГ Куликівської селищної ради.

В рамках громадського обговорення 24 жовтня 2023 року відбувся публічний захід - круглий стіл в межах громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації на 2024-2027 роки, участь у якому взяли 37 учасників. На заході було  презентовано проєкт Стратегії та Плану заходів, відбулося їх обговорення в ході сесії питань-відповідей та сформовано пропозиції щодо проєкту Стратегії та Плану заходів.

В установлений термін пропозиції до проєкту Стратегії та Плану заходів та звіту про стратегічну екологічну оцінку від громадськості до Куликівської селищної ради та до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки не надходили. 

2. Обґрунтування обрання саме цього документа державного планування у тому вигляді, в якому він запропонований до затвердження серед інших виправданих альтернатив, представлених до розгляду

Проєкт Стратегії та Плану заходів спрямований на сталий розвиток громади і тому не потребує альтернативних цілей та пріоритетів, а також альтернативних варіантів розвитку. Запропонований проєкт ДДП приймаємо до затвердження серед інших альтернатив.

За результатами громадських обговорень проєкту Стратегії та Плану заходів з  її реалізації вирішено:

  •     Погодити проєкт Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 років з реалізації Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади до 2027 року.
  •   Підготувати та  подати проєкт рішення селищної ради про затвердження Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади на період до 2027 року  та Плану заходів на період 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади на період до 2027 року на затвердження селищній раді.
  •     Протягом п’яти робочих днів з дня затвердження рішення розмістити на офіційному сайті Куликівської селищної ради затверджений ДДП - Стратегію розвитку Куликівської селищної територіальної громади на період до 2027 року та План заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Куликівської селищної територіальної громади на період до 2027 року, рішення про затвердження ДДП. Впродовж пяти робочих днів поінформувати Львівську ОДА про розроблення і затвердження ДДП.

Фото без описуФото без опису